Hoogwaardig Glaszetwerk
in Harlingen: Rob van der Kooi

Kwaliteit

Vakmanschap

Duurzaamheid

Verantwoord

Vakbekwaam

Persoonlijk Contact

Glas laten vervangen door Rob van der Kooi Schilderwerken B.V.

Bij Rob van der Kooi Schilderwerken B.V. kunt u zowel in de particuliere sector als bij monumentale panden terecht voor het zetten van glas. Wij kijken graag samen met u naar uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld speciale wensen zoals zonwerend glas of spiegelend glas voor een hogere isolatiewaarde? Wij bieden u verschillende opties zoals dubbelglas HR ++ of renovatieglas.

Bij het vervangen van glas is kwaliteit van groot belang bij Rob van der Kooi Schilderwerken B.V.. Wij werken alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw nieuwe glas perfect wordt geïnstalleerd. Dit garandeert zowel een strakke pasvorm als een betere isolatie.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het glas past bij uw interieur en/of exterieur. Wij leveren niet alleen functioneel glaswerk, maar wij zorgen ervoor dat uw nieuwe beglazingen ook visueel bij uw woning en/of bedrijfspand past. Laat u uw glas vervangen door Rob van der Kooi Schilderwerken B.V.? Dan brengt dit een tal van voordelen met zich mee. Met het nieuwe glaswerk zorgt u niet alleen voor een betere isolatie, maar ook voor geluidsdemping, een verhoogde veiligheid, en het draagt ook nog eens bij aan de uitstraling van uw woning of pand.

Liever direct een offerte ontvangen?

Glaszetwerk met Perfectie in Afwerking

Wij weten maar al te goed dat bij het zetten van glas precisie en vakmanschap komt kijken. Natuurlijk is de uitstraling van groot belang, maar ook de prestatie van het glas is voor ons erg belangrijk. Het minimaliseert namelijk het risico op problemen zoals tocht, condensatie en lekkages.

Bij Rob van der Kooi Schilderwerken staan wij garant voor glaszetten van hoogwaardige kwaliteit, met zorgvuldige afwerking. U kunt erop vertrouwen dat wij de nodige aandacht besteden aan de afwerking om u een duurzaam en aantrekkelijk resultaat te bieden. Of het nu gaat om het vervangen van enkel glas door dubbel glas, het installeren van veiligheidsglas of een andere wens met betrekking tot glaszetten, bij Rob van der Kooi Schilderwerken B.V. bent u aan het goede adres.

Bekijk hieronder
onze recente projecten

Binnenschilderwerk

Bekijken

Project Glaszetten

Bekijken

Wandafwerkingen

Bekijken

Buitenschilderwerk

Bekijken

Loading...