Schilderwerk op maat:
Rob van der Kooi

Kwaliteit

Vakmanschap

Duurzaamheid

Verantwoord

Vakbekwaam

Persoonlijk Contact

Onze schilders zijn gespecialiseerd in binnenschilderwerken, buitenschilderwerken en glaszetten. Maar wat houdt dat nu precies in?

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is een van onze specialiteiten bij Rob van der Kooi Schilderwerken B.V.. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan complete woningen, maar ook aan restaurants, kantoren en recreatiewoningen. Wij leveren de volgende diensten:

  • Het verven van kozijnen en deuren
  • Het spuiten van plafonds en wanden
  • Het aanbrengen van renovlies en glasvlies met saus als toplaag
  • Het aanbrengen van vliesbehang, fotobehang of patroonbehang.

Dit alles kan toegepast worden in zowel de particuliere als de zakelijke sfeer. Wij begrijpen dat het schilderwerk de basis vormt voor uw woningen en interieur. Daarom zorgen wij voor een moderne, strakke afwerking.

Kwaliteit en klanttevredenheid staat voor ons voorop en daarom zorgen wij voor een prachtige afwerking en duurzame resultaten. Of u nu uw woonkamer een frisse look wil geven, uw keuken wil laten stralen met een nieuwe verflaag of misschien is uw kantoor wel toe aan een kleurrijke make-over, wij staan voor u klaar. Wij begrijpen dat uw interieur een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijke stijl, daarom nemen wij u mee in ons gehele proces om er zeker van te zijn dat we samen de perfecte kleuren en afwerkingen uitkiezen. Een professioneel kleuradvies behoort dan ook tot onze diensten.

Buitenschilderwerk

Of het nu gaat om particuliere woningen, VVE’s (flatgebouwen en appartementen), monumentpanden of zakelijk onroerend goed, onze vakmensen zijn van alle markten thuis en staan voor u klaar. Dit alles behoort tot ons specialisme, of het nu geschilderd of gespoten moet worden.

Buitenschilderwerk is essentieel om uw woning en/of bedrijfspand optimaal te beschermen tegen alle weersomstandigheden en tegelijkertijd geeft het uw woning en/of bedrijfspand een prachtige uitstraling. Bij Rob van der Kooi Schilderwerken B.V. begrijpen wij het belang van hoogwaardig schilderwerk en zorgen wij ervoor dat uw exterieur er niet alleen strak en als nieuw uitziet, maar ook bescherming biedt.

Bij Rob van der Kooi Schilderwerken B.V. hebben wij oog voor detail en maken wij gebruik van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Op deze manier zorgen wij ervoor dat al uw buitenoppervlakken duurzaam en weersbestendig zijn. Wij kijken graag mee naar uw persoonlijke wensen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Liever direct een offerte ontvangen?

Schilderonderhoud

U bent natuurlijk erg blij wanneer uw woning of pand is voorzien van een nieuw kleurtje of lak. Maar met een schilderbeurt voorkomt u ook achterstallig onderhoud met schade zoals houtrot als gevolg. Uw woning of pand ziet er dus niet alleen netjes en verzorgd uit, maar de verflaag beschermt ook nog eens het hout. Schilderwerk kan na verloop van tijd slijtage vertonen. Tijdig onderhoud zorgt ervoor dat kleine gebreken niet uitgroeien tot grotere, kostbare problemen. Rob van der Kooi Schilderwerken B.V. komt graag bij u langs voor het onderhoud van uw schilderwerk om het hout van uw woning of pand te beschermen.

Bekijk hieronder
onze recente projecten

Binnenschilderwerk

Bekijken

Project Glaszetten

Bekijken

Wandafwerkingen

Bekijken

Buitenschilderwerk

Bekijken

Loading...