Wandafwerking met
oog voor Detail

Kwaliteit

Vakmanschap

Duurzaamheid

Verantwoord

Vakbekwaam

Persoonlijk Contact

Bij Rob van der Kooi Schilderwerken B.V. zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van glasvlies en renovlies behang. Het behang is stootvast en verbergt oneffenheden.

Diverse wandafwerkingsopties

Bij Rob van der Kooi Schilderwerken B.V. zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van glasvlies-en renovliesbehang. Het behang is stootvast en verbergt oneffenheden. Wij zorgen voor een naadloze, strakke afwerking als basis voor een prachtig geschilderde wand. Ook kunt u kiezen voor vliesbehang (egaal of met patroon) of fotobehang. Ook als het gaat om een nieuw kleurtje op de wanden of gewoon even lekker opfrissen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De juiste wandafwerking speelt een belangrijke rol in het creëren van de gewenste sfeer en uitstraling in uw woning of bedrijfspand. Wij kijken graag mee naar uw wensen en behoeften om samen tot het mooiste resultaat te komen.

Persoonlijke aandacht voor uw wandproject

Iedere ruimte is uniek en daarom biedt Rob van der Kooi Schilderwerken B.V. persoonlijk advies om samen tot het gewenste resultaat te komen. Wij overleggen graag met u wat uw voorkeuren zijn met betrekking tot uw wandproject. Samen kunnen we alle mogelijkheden bespreken en een plan opstellen dat precies past bij uw wensen. Wij zullen u meenemen in ons proces en samen tot een prachtig resultaat komen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om uw project te bespreken.

Liever direct een offerte ontvangen?

Bekijk hieronder
onze recente projecten

Binnenschilderwerk

Bekijken

Project Glaszetten

Bekijken

Wandafwerkingen

Bekijken

Buitenschilderwerk

Bekijken

Loading...